Felicitaties voor diamanten echtpaar Van Doorn-Lieder uit Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Jeffrey Groeneweg - Qphoto.

Vandaag zijn meneer (81) en mevrouw van Doorn-Lieder (80) 60 jaar getrouwd. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat feliciteerde ze vanmiddag namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam zij een mooi boeket bloemen mee.

Meneer Van Doorn is geboren in Den Haag. Zijn familie was daar door de bombardementen in Rotterdam naartoe gegaan. Mevrouw is geboren in Rotterdam. Ze zijn allebei opgegroeid in Rotterdam-Zuid en daar zijn ook hun 2 zonen geboren. Zij hebben elkaar op de dansschool ontmoet. Het was liefde op het eerste gezicht en dat is het nog steeds.

In 1975 zijn ze verhuisd naar Oud-Beijerland, waar ze 9 jaar hebben gewoond. Jopie had in die tijd veel hobby’s, zoals handwerken, tekenen en schilderen. Meneer was als manager aan het werk bij verschillende bedrijven. In zijn vrije tijd las en tuinierde hij graag.

Eigen bedrijf

In 1980 startte het echtpaar hun eigen bedrijf in de Rotterdamse haven: een reparatiebedrijf van onder andere zeecontainers. Daar kwamen later een paar bedrijven bij die daarop leken. Die worden tot op dit moment door hun zonen geleid. Mevrouw deed altijd de boekhouding en meneer bezocht de klanten en begeleidde het personeel.

In 1984 zijn ze verhuisd naar Heinenoord, waar ze tot op vandaag nog steeds met veel plezier wonen.

Het gezin is uitgebreid met 2 schoondochters, 2 kleinzonen, 1 kleindochter en 1 achterkleindochter. De kleinkinderen en schoondochters werken ook mee in de bedrijven.

Ze hebben altijd een druk leven gehad en zijn tegenwoordig graag op pad met hun camper.

Jopie geeft aan: “Ik zou niet weten wat het geheim is van een goed huwelijk. Ik denk dat dat voor iedereen anders is. Belangrijk is dat je van elkaar houdt en elkaar steunt en begrijpt.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren