Fenne Ruigrok wint Goud en Claudia Klootwijk behaalt Brons op Nationale C-spelen.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto AV Spirit

Bij de recent gehouden Nationale C-spelen, die plaats vonden in het zonnige weekend van 2 en 3 september, blonken twee getalenteerde atleten van AV Spirit uit. Fenne Ruigrok stak boven de concurrentie uit en veroverde het felbegeerde goud op het onderdeel 1500 meter Steeple Chase. Haar indrukwekkende prestatie en doorzettingsvermogen werden beloond met een welverdiende eerste plaats.

Niet ver achter Fenne eindigde Claudia Klootwijk op een eervolle derde plaats in dezelfde race. Haar vastberadenheid en atletisch talent brachten haar naar het podium, waar ze de bronzen medaille in ontvangst mocht nemen.

AV-Spirit, de atletiekvereniging in Oud-Beijerland, is terecht trots op de prestaties van deze twee opkomende sterren. Hun succes op dit nationale podium toont aan dat hard werken en toewijding zich uitbetalen. Het hele team feliciteert Fenne en Claudia met hun geweldige prestaties en kijkt uit naar een veelbelovende atletiektoekomst voor beide atleten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren