Inwoners Klaaswaal winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Inwoners Klaaswaal winnen 25.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht - Foto Postcode Loterij

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Klaaswaal die zondag bij SBS6 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Iedereen uit het vak Klaaswaal won namelijk 500 euro. Ook namen de Klaaswalers het studiocadeau, een Harman Kardon speaker, mee naar huis. 

De inwoners van het vak Klaaswaal wonnen allemaal 500 euro, omdat Piet uit Klaaswaal in de eerste ronde de laatste vraag goed had beantwoord. Hij kon op dat moment kiezen om de laatst overgebleven koffer – koffer 5 – open te maken of plaats te nemen achter de desk waar Piet zelf gegarandeerd 1.000 euro mee zou winnen. Het was op dat moment duidelijk dat de vakprijs van 500 euro in koffer 5 zat. Piet aarzelde geen seconde en koos voor de vakprijs waarna zijn wijkgenoten in koor riepen: ”Pietje! Pietje! Pietje!”

Hoofdprijs gaat naar Fennita uit Nunspeet

Fennita uit Nunspeet speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 73.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 1 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20:00 uur bij SBS6.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren