Samen eten in de Hoeckenisse ( Kerk van de Nazarener ) in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Samen eten is zoveel leuker in de Hoeckenisse

Geen puf om zelf te koken met deze hitte? Behoefte aan gezelligheid, en bij anderen aan tafel aanschuiven? Kom dan naar ‘Samen Eten’ in Gebouw De Hoeckenisse aan Molendijk 55 te Klaaswaal. Op vrijdag 15 september, 20 oktober en 17 november zijn de tafels weer gedekt om mensen te ontvangen. ‘Samen eten’ is er voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Na een korte zomerstop bruist het team van ‘Samen Eten’ weer van enthousiasme om aan de slag te gaan en een verrassend, smakelijke driegangen diner te verzorgen. We trappen af op 15 september, gevolgd door 20 oktober en 17 november. Vanaf 17:45 uur staan de deuren van De Hoeckenisse (naast de brandweer) in Klaaswaal open en rond 18:00 uur wordt het eerste gerechtje van die avond geserveerd.

 

Samen Eten is een project van de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard. Frank van den Akker, voorganger en initiatiefnemer van het project: “Voor veel mensen is de zomervakantie een tijd waarin ze met vrienden of familie op vakantie zijn. Voor de achterblijvers kan dat een stukje eenzaamheid of ongezelligheid opleveren. Wat is er dan leuker om ook zelf nieuwe mensen of goede bekenden te ontmoeten en samen te genieten van een smakelijke maaltijd? In een ongedwongen sfeer levert dat vaak goede gesprekken op waar lief en leed kan worden gedeeld. Als kerk in de Hoeksche Waard willen we dat graag mogelijk maken.” 

Vooraf aanmelden voor Samen Eten is nodig i.v.m. de inkopen. Dit kan via de WhatsApp (06-16604190) of per e-mail ([email protected]). De kosten zijn € 3,- per persoon (contant te betalen op de avond zelf).

Gebouw De Hoeckenisse is goed bereikbaar, ook voor mensen in een rolstoel of scootmobiel of voor ouders met een kinderwagen. Ook voor kinderen is er een plek aan tafel. En zeg nou zelf, samen eten is toch veel gezelliger?

 

Meer informatie: www.samenetenindehoeksewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren