Week van de vlag van Natuurlijk bij de Boer in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De boerenvlag van Natuurlijk bij de Boer - Foto PR

Het is binnenkort de Week van de vlag van het BoerderReis Kinderpaspoort. Deze vlaggen wapperen van 13 t/m 20 september met het Natuurlijk bij de boer logo in elk dorp van de Hoeksche Waard. Met het nieuwe BoerdeReis kinderpaspoort ga je op zoek naar de vlag van jouw favoriete dorp maar ook naar de bijnaam en betekenis van het dorp.

Maak een originele/grappige foto met de vlag en stuur deze voor 25 september a.s. naar [email protected] en maak kans op een leuke prijs!

Het BoerdeReis kinderpaspoort is voor € 5,00 per persoon (in de leeftijd t/m 15 jaar) In Zuid-Beijerland te koop bij de Passiehoek in het centrum. Kijk voor alle verkoopadressen op www.natuurlijkbijdeboer.nl

Met dit paspoort kun je op avontuur bij een groot aantal boerderijen, boerderijwinkels en lokale ondernemers in de Hoeksche Waard en kun je meedoen aan leuke en leerzame activiteiten. Doe bijvoorbeeld een speurtocht in de stal of kas of laat je creativiteit de vrije loop tijdens de leukste knutselactiviteiten!

Ook krijg je leuke kortingen en kun je met je paspoort een leuke attentie ophalen. Zes stempels verzameld in je BoerdeReis paspoort? Dan mag je gratis naar Recreatieoord Binnenmaas. Op de website vind je in de agenda een overzicht met alle activiteiten. Deze wordt gedurende het jaar aangevuld. Het paspoort is voor kinderen tot en met 15 jaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren