Open Dag CreActief Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zondag 1 oktober 2023 staat het CreActief in het teken van Kunst en Cultuur met een hoofdletter. Een evenement dat 2x per jaar wordt georganiseerd, in de lente en in de herfst.

Dit Hoeksche Waardse evenement is van 11.00 – 17.00 uur in het CreActief gebouw aan de Koninginneweg 126 te Oud-Beijerland. Bij binnenkomst valt meteen de groepsexpositie op met werken van de kunstenaars, die een atelier hebben in het gebouw. Natuurlijk zijn de ateliers ook open en er wordt de hele dag mogelijkheid geboden om demonstraties te zien of workshops/gastlessen te volgen.
Ondertussen zijn er verschillende live muziekoptredens verzorgd door diverse bands/muzikanten.  Er wordt een vrolijke familievoorstelling Vreemde Vogels, gespeeld door Jacobus Wieman, de bekende poppenspeler.

 Ook zijn er verschillende gelegenheden gecreëerd waar je iets kunt drinken of eten.Wij nodigen je uit om dit evenement te bezoeken, kunst te bekijken, muziek te beluisteren of naar de theatervoorstelling te gaan. Wij zullen je graag ontvangen.Het definitieve programma zal nog nader bekend gemaakt worden, zet de datum alvast in je agenda.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren