Gratis naar theatervoorstelling: Kom op nou jongens

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Kinderen presteren op school maar ook op een sportclub!Het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als trainer, coach of als vaderof moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op woensdag 10 oktober 2023 in Numansdorp te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.komopnoujongens.nl.

Het is een krachtige aanzet voor een positief klimaat bij de sportclubs. Op weg naar: betere prestaties. Een invalshoek die velen aanspreekt! Maar ook: minder incidenten, minder afhakers en meer vrijwilligers. Ook voor ouders interessant; hoe je als ouder eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren en minder snel afhaken.

 

De uitvoering is in theaterschuur RHO, van 19.30 tot circa 20.45 uur en mede mogelijk gemaakt door Hoeksche Waard Actief. Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

 

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren