Fortuna Be Quick wint beker duel bij GLZ Delfsthaven

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag eindigde het tweede bekerduel in een 1-3 overwinning voor de Hoeksche Waardse fusieclub. Onder de rook van het legendarische Kasteel, over een week ook het toneel van de derde bekerclash tegen FC Maense, maakten de mannen van trainer Pascal Hoek het zichzelf onnodig moeilijk.

Na een kwartier stond het al 0-2 door doelpunten van Johan Bestebreur en Dylan de Vroed. De bezoekers lieten zich teveel meeslepen in de vaak irritante spelopvatting van de opponent en zagen voor rust nog bijna de voorsprong uit handen glippen door toedoen van Abdelhakim Serchini (lat) en een rake kopbal van Abdelhakim El Bouchtoubi: 1-2.

Na de onderbreking lag het spel op het door de hitte smeltende kunstgras om uiteenlopende redenen diverse malen stil, zodat er van zuivere speeltijd nauwelijks sprake was. Uiteindelijk werd de einduitslag op 1-3 bepaald door invaller Thomas Gennissen, die op aangeven van Jacco Vink GLZ-doelman Dinilson Lopes van dichtbij passeerde.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren