House4SriLanka plukt en verkoopt peren in Zuid-Beijerland voor huizenbouwproject in Sri Lanka        

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Omdat ieder mens recht heeft op een fatsoenlijk dak boven zijn hoofd en veel mensen in SriLanka dat niet hebben bouwt House4SriLanka goede maar sobere huizen voor de allerarmste families in Sri Lanka die rond moet komen van € 2,50 per dag. Vanaf de oprichting in 2019 zijn al 40 huizen gebouwd. 7 vrijwilligers plukken 3 weken peren voor het  huizenbouwproject in SriLanka. De Reus doneert een mooie bijdrage voor de geleverde diensten. En ook dit jaar gaat House4SriLanka vanaf 2 oktober weer 2000 kilo door fruittelers Hans de Reus en Van der Zande geschonken Gieser Wildeman- en Winterriet stoofperen en Verdi handperen verkopen.

Alle drie heerlijke peren en deze worden verkocht voor slechts € 1,25 – per kilo. De opbrengst kom geheel ten goede aan het huizenbouwproject in Sri Lanka. Je kan de peren bestellen bij Henk Snijders, 0618780288 of [email protected] en op komen halen aan de Koninginneweg 8 in Zuid-Beijerland. Ook staat een perenkraam voor het huis waar je peren zelf kan wegen en betalen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren