Maak een eigen boekenlegger met de lasersnijder!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Oud-Beijerland – Van ezelsoren wordt niemand blij en boekenleggers zijn altijd zoek. In het MaakLokaal in het Oude Raadhuis staan een aantal nieuwe apparaten, klaar om uitgetest te worden. Tijdens de activiteit op 27 september kunnen kinderen van ca. 6-12 jaar de lasersnijder uitproberen. Ze maken een eigen persoonlijke boekenlegger voor in hun favoriete boek.

Nooit meer vergeten waar je was in je verhaal met een eigengemaakte boekenlegger. Wie wil dat niet? In het Hoeksch MaakLokaal kan een leuke workshop met de lasersnijder gevolgd worden. De kinderen maken een eigen ontwerp dat wordt uitgesneden met de lasersnijder.

De workshop wordt gegeven op woensdag 27 september van 14:15 tot 15:30 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. De kosten hiervoor zijn € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement) en € 6,00 (niet-leden). Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan nog veel meer leuke activiteiten van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren