Nieuwe adverteerder: Hypotheek & more uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Hypotheek & more uit Oud-Beijerland. Het adres voor het afsluiten en begeleiden van uw hypotheek. Ook interesse om te adverteren in de regio’s Hoeksche Waard, Drechtsteden en Goeree-Overflakkee klik dan hier!

Over Hypotheek & More

Bij Hypotheek & more bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. Het geeft ons een goed gevoel als we mensen kunnen helpen bij het afsluiten en begeleiden van hun hypotheek.

Wij zijn extra gespecialiseerd voor ondernemers of zzp’ers die een hypotheek nodig hebben.
Ook hebben wij veel ervaring bij het aankopen van een beleggingspand of een tweede woning.
Er is veel mogelijk en ook hierbij geeft Hypotheek & more het juiste advies.

 

Wie zit er achter Hypotheek & more?

Mijn naam is Frank van Hengel. Ik heb meer dan 23 jaar ervaring met hypotheken en over de 1000 hypotheken gesloten. Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen kan helpen bij het afsluiten en begeleiden van hun hypotheek.

Het kopen van een huis is een hele bijzondere ervaring, maar ook een hele verantwoordelijke stap. Financieel is het enorm belangrijk om de juiste keuzes te maken, want een hypotheek sluit je af voor een langere periode.

More van Hypotheek & more staat voor:
M aatwerk
O nafhankelijk
R ealistisch
E erlijk

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren