Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas viert 100 jarig bestaan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente Hoeksche Waard

Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas bestond op  vrijdag 22 september precies 100 jaar  Van harte gefeliciteerd!

Burgemeester Aptroot sprak sprak tijdens de jubileumbijeenkomst in de historische Dorpskerk van Westmaas zijn dank en waardering uit richting de vele enthousiaste en actieve vrijwilligers.  Hij roemde de professionele manier waarop de Oranjevereniging al een eeuw lang festiviteiten en herdenkingen voor jong en oud organiseert.

 

Ook benadrukte hij haar belang voor de lokale verbondenheid waarmee de vereniging het cement tussen de stenen van Westmaas is. Vervolgens vroeg de burgemeester het bestuur naar voren te komen en reikte hij namens de gemeente een mooi boek over de Hoeksche Waard en een oorkonde uit aan voorzitter Sebastian van Etten. Zaterdag 23 september wordt het jubileum vanaf 10.30 uur gevierd met een allerlei leuke activiteiten in het dorp en ’s avonds een feest in de Koningshoeve in Klaaswaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren