Tientallen vrijwilligers plukken 5000 kilo peren voor mensen in de Hoeksche Waard die in een lastige financiƫle situatie zitten.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Elizabeth Heijblom

Vandaag plukten tientallen vrijwilligers 5.000 kilo peren bij diverse lokale telers šŸ De peren gaan naar mensen in de Hoeksche Waard die in een lastige financiĆ«le situatie zitten.

Het project ā€˜de laatste plukā€™ is een initiatief van Hoeksche Waardse Uitdaging. Bij Van de Erve Organic Fruit in Goudswaard plukte wethouder Paul Boogaard (sociale zaken) ook een aantal uurtjes mee: ā€œGeweldig dat zoveel vrijwilligers, ook uit het bedrijfsleven, zich vandaag inzetten om deze ā€˜laatste plukā€™ een mooie bestemming te geven. Ook veel dank aan de telers die ons de gelegenheid geven om iets goeds te doen met het fruit dat anders zou blijven hangen. We maken veel mensen er blij mee Ć©n we gaan voedselverspilling tegen met elkaar šŸ’š Een prachtig initiatief!ā€

Bij Van de Erve Organic Fruit in Goudswaard plukte wethouder Paul Boogaard (sociale zaken) ook een aantal uurtjes mee – Foto Elizabeth Heijblom

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren