Oma’s spelen € 3.800 voor Stichting Het Vergeten Kind bij elkaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Karel Huijssen

Vrijdag 29 september 2023 werd op Golfclub Cromstrijen in Numansdorp de Landelijke Finale wedstrijd gespeeld van de OMA’s/Niet-OMA’s club-wedstrijden en een Ladies Open ten bate van Stichting Het Vergeten Kind. Vanaf 1979 wordt deze wedstrijd gespeeld, dit jaar was de wedstrijd op de prachtige 18 holesbaan in de Hoeksche Waard. Het weer was goed en er hebben 78 dames deelgenomen van 31 verschillende verenigingen, die op hun eigen home-course hadden gewonnen of hadden ingeschreven voor het Ladies Open. 

De speelsters werden ontvangen met koffie en iets lekkers en speelden een individuele wedstrijd. Naast het sportieve gedeelte was er ook voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen, driemaal kwamen de dames langs de baanbar waar er hapjes en een drankje werden geserveerd. Na afloop was er de prijsuitreiking met als winnares Hanneke van Steenderen van de Wouwse Plantage.

 

De winnares van de Ladies open is Joke Schiphorst van Veldzijde.Veel sponsors uit het hele land hebben de prijzen bijeengebracht. Er is zoveel gesponsord dat er ook nog een veiling is gehouden, waar veel is verkocht voor het goede doel. Voor wie dat wilde was er de mogelijkheid om te blijven dineren. Het was een uitermate aangename dag, met als mooie opbrengst  € 3.800,- voor Stichting Het vergeten Kind.Daarnaast werd ook een bedrag van € 2.144,- voor SOS Kinderdorpen en € 420,-voor Unicef gedoneerd door de OMA’s/Niet OMA’s van gezamenlijke golfclubs.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren