Open dag Dierenopvangcentrum De Dierenstee op zaterdag 7 oktober

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Numansdorp – Na een aantal jaren van afwezigheid organiseert Dierenopvangcentrum De Dierenstee op zaterdag 7 oktober 2023 van 11.00 uur tot 15.30 uur weer een open dag! Tijdens deze dag kunnen bezoekers een (beperkt) kijkje achter de schermen nemen. Niet alle dieren zijn, om de rust te bewaren, zichtbaar voor publiek, maar bezoekers kunnen zich wel door een deel van het gebouw laten rondleiden en informatie krijgen over de dagelijkse gang van zaken in De Dierenstee.

Daarnaast is er op het terrein rondom het gebouw veel te doen. Diverse organisaties op het gebied van dierenwelzijn zijn tijdens de open dag vertegenwoordigd en er worden lezingen en workshops gegeven. De kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en kunnen zich laten schminken als hun favoriete huisdier. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en IJsmo is weer aanwezig met de ijsfiets!

Ook zijn er weer veel leuke (zelfgemaakte) dierenbenodigdheden en cadeaupakketjes te koop en kan het dierenopvangcentrum gesteund worden door de aankoop van het jubileumboek of door het meedoen aan de jaarlijkse loterij, die tijdens de open dag officieel van start gaat.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a te Numansdorp en is te bereiken op telefoonnummer 0186 – 655 150 of via [email protected]. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.dierenstee.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren