Woensdag 11 oktober Coming-Outdag. De gemeente Hoeksche Waard hijst de regenboogvlag. U ook?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
- Archieffoto

In de Hoeksche Waard telt iedereen mee. We streven naar een samenleving waarin iedereen erbij hoort, zich veilig voelt en mee kan doen. Ongeacht leeftijd, culturele achtergrond, inkomen, talenten, beperkingen of gender. Sinds 8 januari 2019 is gemeente Hoeksche Waard een Regenbooggemeente. Wij willen hiermee de acceptatie van LHBTI-inwoners bevorderen. Daarom sluiten wij ons aan bij de wereldwijde Coming-Outdag, die jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt.

Regenboogvlag hijsen op woensdag 11 oktober

Op Coming-Outdag hijsen wij de vlag bij onze gemeentehuizen in Maasdam en Oud-Beijerland. Burgemeester Aptroot hijst de Regenboogvlag om 8.30 uur bij het gemeentehuis in Oud-Beijerland (W. van Vlietstraat 6). Wethouder Joanne Blaak hijst om 8.30 uur de Regenboogvlag bij het gemeentehuis in Maasdam (Sportlaan 22). U bent welkom om hierbij aanwezig te zijn. In het kader van Coming-Outdag worden er activiteiten georganiseerd in de Hoeksche Waard. Een overzicht hiervan volgt binnenkort.

Hijst u ook de vlag?

Een Regenbooggemeente zijn we met elkaar. Steunt u ook die gedachte? Dan vragen wij inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers om woensdag 11 oktober ook de Regenboogvlag te hijsen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren