Vacature: Medewerker bedrijfsbureau (38u)  bij Van Strien banketbakkers

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Koekjes en soesjes bakken waar je verslingerd aan raakt. Dat is wat de Van Strien banketbakkers het liefste doen! En daar hebben we een lange traditie in. Al sinds 1938 komen uit onze ovens in de Hoeksche Waard de lekkerste koekjes en soesjes. Die leveren we aan speciaalzaken, supermarkten, horeca en foodservice in Nederland en daarbuiten. In onze bakkerij werken we met ongeveer 65 fte in een platte organisatie.

Door een strategische wijziging in onze organisatie structuur hebben wij een nieuwe functie binnen ons bedrijfsbureau. Wij zijn op zoek naar:                      

medewerker bedrijfsbureau (38u)  

ondersteuning kwaliteits zaken

Het werk is met name het operationele deel binnen onze kwaliteits afdeling. Denk aan laboratorium monsters voorbereiden of het maken van een vocht en AW analyse voor een klant. Een interne audit lopen en rapporteren. Het beheer van schoonmaak plannen. Of het controleren en kalibreren van weegschalen. Een breed en gevarieerd taken pakket. Je rapporteert aan de QA/QC manager.

We verwachten minimaal MBO/Havo werk en denk niveau. Mensen zonder specifieke opleiding of ervaring maar met een leergierige instelling zijn ook welkom. Belangrijk is dat je graag je handen uit de mouwen steekt en in teamverband kan werken. Voor deze vacature is het van belang dat je nauwgezet en precies kunt werken. En sterke vaardigheden met een computer en basis software (office) is essentieel.                                               

Wat mag je verwachten?

Wij bieden jou een verantwoordelijke functie met leuke collega’s binnen een groeiend en dynamisch familiebedrijf.

Het salaris is conform cao Bakkersbedrijf, inclusief pensioen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidstijd kan in overleg van parttime (minimaal 4 dagen per week) tot fulltime (38 uur per week)

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar Anita de Vos – van der Horst:

e-mail:[email protected]
telefoon:0186-626326, bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.
postadres:

 

 

Banketbakkerij van Strien B.V. – Simon Stevinstraat 3 – 3261MG Oud-Beijerland

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren