Lezing over de Kraaien in de Hoeksche Waard door Arie Pieters

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Arie Pieters

Hoeksche Waard – Hoe ziet het dagelijks leven van een kraai eruit? Kraaien zijn unieke, bijzonder slimme vogels. Als iemand weet hoe intelligent deze vogels zijn en hoe fascinerend hun familieleven is, dan is het Arie Pieters. Op donderdagmiddag 19 oktober neemt Arie Pieters ons mee in de wereld van de kraaien. Een middag vol kraaienweetjes en volop spanning.

Arie Pieters is fotograaf en journalist en laat prachtige beelden zien van de kraaien, hun liefdes en hun leven. Hij geeft een indringend beeld over wat kraaienouders allemaal meemaken en moeten doorstaan om te zorgen dat hun jongen de eerste maanden van hun leven heelhuids doorkomen. En hoe gaan kraaien om met tegenslagen? Wat zal er gebeuren als blijkt dat de jongen extra zorg nodig hebben, of door aanvallen van natuurlijke vijanden verzwakt zijn geraakt? Is de natuur dan echt ‘keihard’?

Kraaien in de Hoeksche Waard op donderdagmiddag 19 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur in Strijen. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl/actueel/agenda of bij de balie in de bibliotheek. Toegang € 7,50 met basisabonnement € 6,50 en met plus-abonnement € 5,50.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren