Groot Hoeksche Waards Klimaat Debat op weg naar Kamerverkiezingen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november a.s. organiseert Hoeksche Waard Duurzaam op 30 oktober het Groot Hoeksche Waards Klimaat Debat.

De bijeenkomst is bedoeld om zoveel mogelijk kiezers op de hoogte te stellen van de standpunten van de deelnemende politieke partijen over onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid en aanverwante issues. HWDuurzaam verwacht veel belangstelling voor dit debat.

De organisatie heeft een breed scala van politieke partijen uitgenodigd aan de discussie deel te nemen. Inmiddels zijn toezeggingen binnen voor de komst van de volgende kandidaten: Pieter Groenewegen van de Partij voor de Dieren, Jantine Zwinkels van het CDA, Christine Govaert van de Boer Burger Beweging (BBB), Marieke Koekkoek van Volt en Joris Thijsse van GroenLinks/PvdA. De deelname van meer partijen wordt verwacht.

De kandidaten zal worden gevraagd naar hun standpunt over de volgende onderwerpen:

Hoe denken hun partijen over de energietransitie?
Welk klimaatbeleid staan zij voor?
Hoe zien zij de toekomst van de landbouw?

Het Groot Hoeksche Waards Klimaat Debat wordt op maandag 30 oktober vanaf 20.00 uur gehouden in de Open Hof Kerk, Willem van Vlietstraat 2A, Oud-Beijerland. Zaal open om 19.30 uur. Gespreksleider is Steven van Wijk, programmamaker van Omroep Hoeksche Waard. Alle belangstellenden zijn van harte welkom bij het debat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren