Hoeksche Waardse Uitdaging daagt ondernemers uit op de maatschappelijke beursvloer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De Hoeksche Waardse Uitdaging brengt de vragen van stichtingen en verenigingen en het aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar op de Maatschappelijke Beursvloer op 16 november. Welke ondernemers nemen die uitdaging aan?

Bij veel bedrijven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Maar hoe geef je daar op een efficiënte en haalbare manier invulling aan binnen je organisatie? Als ondernemer vergeet je weleens dat je binnen je bedrijf beschikt over veel kennis, afgeschreven middelen of bijvoorbeeld ruimte waarmee je verenigingen en stichtingen kunt helpen.

De Hoeksche Waardse Uitdaging geeft een eigen draai aan de definitie van mvo. Zij omschrijven het namelijk als maatschappelijk verbondenondernemen. En daarom dagen ze ondernemers in de Hoeksche Waard uit om hun beste mvo-beentje voor te zetten op de Maatschappelijke Beursvloer op donderdag 16 november bij HWwerkt! in Oud-Beijerland.

Ondernemers reserveren hun plek op de Beursvloer via: hoekschewaardseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer

Maatschappelijke Beursvloer in het kort

Datum: Donderdag 16 november 2023

Locatie: HWwerkt!

Adres: Jan van der Heijdenstraat 11,3261 LE Oud-Beijerland

Inloop: 16.30 uur

Opening: 17.00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren