Zondag 22 oktober start Plonsgroep HW in de Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR
Drie jaar geleden zijn Wendy Levering (lifestyle coach) van “Mindful by Wendy” en Chantal van Asperen (Jungiaans therapeut en ademcoach) van “Chantal Werkt” gestart met Plonsgroep HW. We begonnen met een kleine groep en inmiddels is onze (Facebook) community enorm gegroeid! Aanstaande zondag 22 oktober om 10.00 uur starten ze met het dipseizoen 2023/2024. Het water is nu nog niet heel erg koud, dus we hopen dat we eventuele twijfelaars ook kunnen overhalen om te komen. 

Door koudetraining versterk je je immuunsysteem aanzienlijk. En het is geweldig om mee te maken hoe enthousiast iedereen is. We beginnen met een korte warming-up gevolgd door een meditatiemomentje waarna we met elkaar het koude water in gaan. Na afloop drinken we thee en praten we nog even na. Daarna gaat een ieder zijn / haar weg met veel energie en een heldere geest.
  • Locatie: Strandje van Westmaas
  • Wanneer: wekelijks op zondag om 10.00 uur.
  • Toegang: gratis
Wil je erbij zijn? Iedereen is welkom; van jong tot oud (onze oudste deelneemster is 78!). Meld je van tevoren even aan, zodat we je kunnen helpen bij de voorbereiding.
Dit kan door je aan te sluiten bij Facebook groep: Plonsgroep HW of door contact op te nemen met Wendy Levering: 06-23534776 of Chantal van Asperen: 06-10922899 / [email protected].

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren