Ontdek de magie van kabouters tijdens de BoekStart Peuterparade

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Bibliotheek Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Kom knustelen en luisteren naar een verhaal tijdens de BoekStart Peuterparade staat op 27 oktober en 3 november in het teken van kabouters. We lezen voor uit een paar super leuke boekjes o.a het boekje Pippa en Pelle en de herfstwind.

In dit leuke boekje genieten Pippa en Pelle van een heerlijke herfstdag. Ze spelen in de stevige wind met de neerdwarrelende blaadjes, ze laten een vlieger op en verzamelen rozenbottels en paddenstoelen. Na een dag vol heerlijke avonturen verlicht de pompoenlampion de tuin, terwijl Pippa en Pelle lekker gaan slapen.

Na het voorlezen gaan we met de kinderen in het maaklokaal knutselen. Natuurlijk gaan we iets maken wat met kabouters te maken heeft. De activiteit is geschikt voor (groot)ouders en kinderen tot ongeveer 4 jaar.

Het is op vrijdag 27 oktober in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag 3 november van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Puttershoek. De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda. Er hoeft alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren