Nieuwe adverteerder: Restaurant Tast Toe uit Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Restaurant Tast Toe  uit Numansdorp! Ook intressse om meer naamsbekendheid op te bouwen in de Hoeksche Waard? Klik hier! 

Restaurant Tast Toe in Numansdorp is het meest trendy restaurant van de Hoeksche Waard met een gezellige sfeer en heerlijk eten. Het restaurant is gevestigd in het centrum van Numansdorp en heeft een modern interieur met een knusse uitstraling. De menukaart biedt een diversiteit aan gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse en lokale producten. Naast het restaurantgedeelte beschikt Tast Toe ook over een bar, waar je terecht kunt voor een heerlijke cocktail, een goed glas wijn of een verfrissend biertje voor de dorst. Kortom, een absolute aanrader voor een gezellig avondje uit eten of een leuke borrel.

Vanaf maandag 23 oktober is ook de nieuwe menu kaart van start gegaan! Benieuwd? Bespreek dan een tafel of loop spontaan bij ons binnen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren