Opening expositie Hanneke Piederiet in Galerie de Opkamer in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Zondagmiddag 5 november wordt om 15.00 uur in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam, de expositie geopend van Hanneke Piederiet uit Klaaswaal. Zij is de laatste van de 6 kunstenaars die betrokken is bij het kunstproject ZESTAFETTE.


Hanneke Piederiet is geboren in Ulvenhout en woont al meer dan 40 jaar in Klaaswaal.
Welke vorm het werk van Hanneke Piederiet ook aanneemt, zwevend, hangend, liggend of staand, het is altijd verhalend en figuratief, teer en tekenachtig en meestal sober van kleur. Het is een directe reflectie van haar leven en belevenissen, waarvan de beeldtaal haar wortels heeft in de oude kunstgeschiedenis. Piederiet beschouwt de kunst van het verwonderen als haar grootste talent en beeldende kunst als een goede manier om dit talent te delen. Samen met Gerard Boogaerds vormt Hanneke Piederiet het collectief Fa. van Buren.

Hanneke zal de opening  omlijsten met poëzie.  De expositie is de hele maand november elke zaterdag en zondag te bezichtigen tussen 14.00 en 17.00 uur of op afspraak. 06-38928155.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren