Stichting Als kanker je raakt is weer in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Op 18 november is er in Strijen een ontmoetingsdag van stichting Als kanker je raakt. Deze ontmoetingsdag is bedoeld voor mensen met kanker, hun naasten en voor mensen die iemand verloren hebben aan kanker. Voor iedereen in de Hoeksche waard en omgeving.

De confrontatie met kanker en/of verlies van een dierbare heeft een grote impact en roept veel levens- en zingevingsvragen op. Waarom overkomt mij dit? Hoe pak ik het leven weer op? Hoe kan ik nog van het leven genieten? Een aantal vragen die zomaar in je gedachten kunnen komen, waar kun je heen met al je vragen

‘s Morgens is er een lezing door Marinus van de Berg, die zelf persoonlijk geraakt is door ziekte en verlies. Marinus is geestelijk verzorger, spreker en schrijver over thema’s als ziekte, afscheid, rouw en verlies.Daarna is er een heerlijke lunch en tijd voor ontmoeting met lotgenoten. In de middag zijn er workshops voor de verschillende doelgroepen.

De dagleiding en de muziek en zang worden verzorgd door Rob Favier. Rob staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen.

Je bent van harte welkom!

Wanneer:           18 november

Waar:                   Verenigingsgebouw Salvatori

                               Dingenis Sanderseplein 1.

(Achter de Grote of St Lambertuskerk).

Tijd:                       Van 10.30 – 15:00 uur

                               (Inloop vanaf 10:15 uur)

Opgave:              www.alskankerjeraakt.nl/aanmelden-bijeenkomsten/

Kosten: Er zijn geen kosten aan deze dag, lunch wordt verzorgd


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren