“We zien elkaar veel te weinig” Geslaagde familie reünie van familie in t Veld in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Prive

“We zien elkaar veel te weinig”  Een opmerking die je het meeste hoort op een uitvaart. Meestal blijft het daarbij. De twee neven, Kees in t Veld, voor ingewijden “Kees van Kees van Kees van Aart van Ebbertje” en Rob Tinkhof, zoon van Ben Tinkhof (r.i.p) en Aagje Willemijntje in t Veld, besloten bij de crematie van laatstgenoemde om de daad bij het woord te voegen.

Het resultaat: Een onvergetelijke familie-reünie  (bij Kees van Kees van Aart van Ebbertje) en Ine ( in t Veld-van Trigt.) te Numansdorp, met een internationaal tintje.
Behalve Rob, die al heel lang in Ierland woont, waren ook Karin in t Veld en partner René Leeuwenburgh uit Curaçao overgekomen. Maar het kan nog gekker, want ook Jan (van Kees van Kees van Aart van Ebbertje) en zijn vrouw Phary uit Cambodja waren er bij. Al gebied de eerlijkheid te zeggen dat er ook een zekere mate van toeval in het spel was.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren