Inzameling boodschappen bij de Hervormde kerk in Maasdam op Dankdag voor arme gezinnen in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Archieffoto 2022
Zaterdag 4 november van 10:00 – 12:00 organiseert de diaconie van de Hervormde Kerk in Maasdam weer de jaarlijkse boodschappen-inzameling voor dankdag. Christenen danken op dankdag God voor alle overvloed die het afgelopen jaar aan eten en drinken heeft gebracht. In onze kerk vieren we dit door samen te delen van deze overvloed. U kunt zaterdagochtend boodschappen inleveren in de kerk (Raadhuisstraat 39 Maasdam) waar de diaconie er boodschappen pakketten van maakt.

Via ons netwerk zoals onze ouderlingen, lokale buurtzorg en verdelen we dit weer onder mensen en gezinnen in de nabije regio die dit hard nodig hebben. Ook kunnen we spullen via onze onlangs geplaatste voedselkast bij mensen in de buurt krijgen waar we geen direct contact mee hebben.

Bijna alles aan levensmiddelen kan gedoneerd worden: denk aan pasta, groenten in blik, ontbijtkoek, tandpasta, dameshygiëne producten, pindakaas, shampoo, snoepjes voor de kinderen, aardappelen, maaltijdsauzen, appels, luiers…alles is welkom. Gezonde dingen zijn natuurlijk het fijnst om te geven, liefst geen dingen die gekoeld moeten blijven of groenten die heel snel over de datum gaan. Hoeveel u geeft is uiteraard aan u: we zijn al blij met 1 blik doperwten. Het is altijd hartverwarmend om te zien dat er elk jaar zelfs mensen met tassen en kratten vol aankomen!

Helpt u ons mee om de tafel weer vol te krijgen? Hartelijk dank voor uw gaven.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren