Zeer geslaagde open repetitie mannenkoor.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Matthijs de Graaf.

Op maandagavond 30 oktober j.l.  is voor een volle  Gereformeerde kerk in Puttershoek  een zeer geslaagde open repetitie gehouden van het Chr. Hoeksewaards Mannenkoor onder leiding van Lennert Knops met Arie van der Vlist op het orgel.Er werden mooie liederen ten gehore gebracht waar het publiek zichtbaar van genoot. Ook was er gelegenheid voor samenzang.

Eén van de hoogtepunten  was een optreden van de bekende pianist Jan Vayne op de mooie Steinway concertvleugel. Op de voor Jan zo kenmerkende manier werden prachtige improvisaties  gespeeld op door het publiek aangegeven  songs.Het absolute hoogtepunt van deze avond vormde een optreden van een 16 jarig natuurtalent  Hadassa de Graaf uit ’s Gravendeel op de vleugel. Zij speelde op indrukwekkende wijze het mooie stuk Nuvole Bianche.

Het publiek ging na afloop van deze avond zeer voldaan huiswaarts.

Graag verwelkomen wij nieuwe leden voor ons mannenkoor.Zie voor nadere info de site www.CHMK.nl

Het eerstvolgende optreden  van het mannenkoor vormt het Kerstconcert op zaterdag 23 december  in de St.Lambertuskerk in Strijen , aanvang 14.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren