De ’s-Gravendeelse intocht gaat tóch door!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De pakjesboot komt naar ‘s-Gravendeel (beeld: hallosint.nl)

Even dreigde Sinterklaas zijn bezoek aan ’s-Gravendeel dit jaar te moeten overslaan, maar een kleine club ondernemers laat dit niet gebeuren en bundelt de krachten. 

Het mooiste feest van november: de intocht van Sinterklaas. Sinds jaar en dag een evenement voor groot en klein dat met maar liefst 1500 bezoekers een goede organisatie vergt. Inmiddels is de vergunning afgegeven en kan de (échte!) pakjesboot op zaterdag 25 november aanmeren in de haven van ’s-Gravendeel. Dat ging dit jaar echter niet zonder slag of stoot. Jochem de Man is initiatiefnemer van het jaarlijkse event en de drijvende kracht achter de organisatie.

Jochem de Man: “De Sinterklaasintocht is een traditie in ons dorp. Helaas zien wij de kosten voor de organisatie van dit evenement jaarlijks toenemen. Maar geen intocht is natuurlijk geen optie en gelukkig denken de eigenaren van Kidspalace, Scents, NVO Groep/Regiobank en Hoeksch Gemak hier hetzelfde over,” zo vertelt Jochem. “Onder de naam “hallosint” organiseren wij dit jaar de intocht en gezamenlijk dekken we de kosten die gepaard gaan met dit event. Uiteraard kunnen we dit niet doen zonder de hulp van heel veel sponsoren en vrijwilligers. Iedereen draagt bij en met elkaar is het ons gelukt om Sinterklaas ook dit jaar tóch in ’s-Gravendeel te kunnen verwelkomen.”

Sinterklaas arriveert met zijn pieten op de pakjesboot op zaterdag 25 november 2023 rond 10.30 uur in de haven van ’s-Gravendeel. Op de social media kanalen van “hallosint” volg je de laatste updates over de intocht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren