Lampionnenoptocht vanuit Boezem & Co door de Croonenburg wijk in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Bewoners en Welzijn Hoeksche Waard organiseren op vrijdag 24 november een lampionnenoptocht door de Croonenburg wijk in Oud-Beijerland met als startpunt Boezem & Co. Iedereen die het leuk vindt om mee te lopen, van jong tot oud, is van harte welkom. Dus haal je lampion uit de kast en trek je wandelschoenen aan! We verzamelen voor de deur van Boezem & Co aan de Boezemsingel 7 en zullen om 18.30 vertrekken.

De kleinsten onder ons zijn dan ook nog wakker en kunnen dus ook gezellig mee doen. We lopen een rondje van ongeveer 45 minuten en komen dan weer terug bij Boezem & Co. Bij terugkomst staat ons heerlijke (gratis) warme chocomel te wachten. Aanmelden is niet verplicht, maar i.v.m. de chocomel zijn we blij als je even een appje of mailtje stuurt als je meedoet aan Eric van Driel: 06-22332022 [email protected] . We zien je graag op 24 november en neem je opa en oma ook gezellig mee!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren