Anti werkstress workshop

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Van maandag 13- t/m vrijdag 17 november is het de week van de werkstress. De laatste paar jaar zien we dat de stress op de werkvloer is toegenomen. Maartje wil hier graag een positieve bijdrage aan willen leveren. BeFitandHappy biedt dan ook voor alle bedrijven en werknemers een interactieve no stress workshop aan op vrijdag 17 november van 11:45-13:15.

Dit is geheel gratis en zal plaatsvinden op de Van Cromstrijensingel 3 in Numansdorp.  We geven een informatieve en interactieve workshop geven waarbij voeding, mindset & beweging een onderdeel vormen. Er zal gezorgd worden voor een kleine, gezonde lunch.
We willen zo een positieve bijdrage leveren aan het werkgeluk en de mentale gezondheid van alle Hoeksche Waardse werknemers.
Wil je meedoen? Dat kan en neem gerust een collega mee. Omwille van de voorbereiding willen we je vragen om op te geven via de mail [email protected] of via de telefoon 0641626203.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren