Kidspalace: al 20 jaar iedere dag een feestje voor kinderen en medewerkers

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Inge de Boorder met een mooie foto impressie van 20 jaar Kidspalace - Foto PR

Kinderdagverblijf Kidspalace in ‘s Gravendeel is jarig en dat wordt natuurlijk gevierd met alle kinderen. Deze week is het precies 20 jaar geleden dat Kidspalace haar deuren opende.
Eigenaresse Inge de Boorder heeft met haar team in de afgelopen jaren veel bereikt. Kidspalace is van een eenmansbedrijf gegroeid tot een enthousiaste organisatie met 3 locaties: een peuterspeelgroep in basisschool de Bouwsteen, een kinderdagverblijf aan de Goudsbloemstraat en een buitenschoolse opvang aan de Vlasakker, alle binnen een straal van 100 meter.

Een enthousiast team van 27 medewerkers zorgt ervoor dat Kidspalace meer is dan kinderopvang. Het is een plek waar kinderen zich thuis voelen, opgroeien én uitgedaagd worden om nieuwe dingen te leren.

 

Kidspalace voelt als thuis

Inge de Boorder vindt het erg belangrijk dat de huiselijke sfeer van Kidspalace blijft. Het focussen op de kwaliteit en de huiselijkheid van de kinderopvang staat voor haar bovenaan. Haar medewerkers beamen dit: “Inge heeft al die 20 jaar laten zien dat ze aandacht heeft voor ieder individu, voor ieder kind, maar ook voor iedere medewerker. Haar betrokkenheid is groot en ze is zelf regelmatig op de groep te vinden.”

Warm, veilig, een geborgen en educatief opgroeiklimaat; het zijn dé kernwoorden voor Kidspalace. “We werken al jaren met een vast team en er is weinig verloop. Kidspalace is gewoon ‘net even anders’ en dat maakt dat wij er allemaal al jaren met veel plezier werken”, vertelt één van de medewerkers trots. “Veel medewerkers maken al vanaf de beginjaren deel uit van team Kidspalace en er zijn al diverse jubilea gevierd.

Kidspalace denkt altijd in mogelijkheden!

Volgens de medewerkers heeft Inge als directrice van het team ook echt een groot compliment verdiend. Niets is te gek bij Kidspalace. Het enthousiasme van Inge werkt volgens de medewerkers aanstekelijk voor haar team waardoor zij vol enthousiasme meebewegen met alle nieuwe inzichten en veranderingen in de kinderopvang. “Knap als je dit al 20 jaar kan overbrengen op de mensen in jouw organisatie”.

Deze week is het iedere dag feest voor alle kinderen en medewerkers met veel leuke activiteiten op iedere groep.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren