Automobilist in Oud-Beijerland met veel te veel alcohol achter het stuur: rijbewijs afgepakt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Politie HW

Tijdens de horecadienst kregen de wijkagenten van Numansdorp op zaterdagavond van een oplettende burger de melding dat er mogelijk een bestuurder van een personenauto onder invloed van alcohol zou zijn. De bestuurder zou in Oud-Beijerland al in de berm hebben gereden en bijna een verkeersongeval hebben veroorzaakt.

Hierop is  de Politie ter plaatse gegaan en trof  de Politie  de beschonken bestuurder op de Stougjesdijk in Oud-Beijerland aan. Na het geven van een stopteken werd daar moeizaam aan voldaan. Daar waar de Politie met twee eenheden waren konden ze de dienstauto’s dusdanig positioneren dat de bestuurder niets anders kon doen dan de vluchtstrook op te rijden.

Tijdens de blaastest bleek deze niet in staat om de blaastest te voltooien en is de bestuurder op indicatie aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Op het politiebureau blies de beginnende bestuurder 795 Ug/l waar maximaal 95 Ug/l is toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en deze zal vermoedelijk een tijdje moeten gaan fietsen.

Ook het centraal bureau rijvaardigheidsbewijzen is kennis gegeven en een EMG cursus ligt in het verschiet

Foto: Wijkagenten Numansdorp via Instagram

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren