Benefietconcert in de Dorpskerk van Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
duo Aart & Harriette - Foto PR

Op vrijdagavond 15 december a.s. vindt er een benefietconcert plaats in de Dorpskerk van Westmaas, dat wordt georganiseerd door de Vrienden van de Dorpskerk van Westmaas. Dan treedt het duo Aart & Harriette op dat al heel wat jaren podiumervaring heeft opgedaan in verschillende bandjes. Het duo is zeer op elkaar ingespeeld en heeft de zaal snel in zijn greep door hun professionele performance. Harriette bespeelt het publiek met haar mooie heldere stem zowel lead als backing vocals. Daarnaast bespeelt ze ook de ukelele.

Zij wordt ondersteund door Aart op gitaar, die ook zowel de leadzang als de backing vocals voor zijn rekening neemt. Samen maken zij dit tot een gehele sound en een mooie samenzang.

Het concert begint om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website www.vriendendorpskerkwestmaas.nl. Na overmaking van de entreeprijs van € 10,00 per persoon bent u aangemeld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren