Kom escapen in Numansdorp met Start Smart Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ben jij als startende of groeiende ondernemer op zoek naar een verfrissend netwerk, dat inspireert en verbinding creëert? Probeer dan op vrijdag 24 november tijdens de netwerkborrel van StartSmart HW uit een escape room te ontsnappen met een team van andere ondernemers en leer binnen no time de kwaliteiten van de ander kennen.

Het ijs is zo gebroken, lol én spanning gegarandeerd

Aan de hand van een spannend verhaal en het stellen van de juiste vragen aan de host kan de groep het mysterie kraken en de ‘kamer’ uitbreken. Hier is een uur de tijd voor. Het enige wat nodig is zijn creativiteit, vernuft en inlevingsvermogen, waar ondernemers natuurlijk in overvloed over beschikken. Ook voor mensen die nog nooit een Escape Room gedaan hebben, is dit een heel leuke activiteit.

Kom en ervaar deze nieuwe manier van netwerken! Iedere (startende of groeiende) ondernemer uit de Hoeksche Waard is van harte welkom van 17:00 tot 19:00 uur bij Bureau Mingle in Numansdorp. De aanvangstijd van de Escape Room is uiterlijk 17:30 uur.

StartSmart HW

StartSmart HW is het netwerk voor de startende en groeiende ondernemer in de Hoeksche Waard. Op een informele, gemoedelijke manier komen zij  bijeen om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap in de vorm van borrels en academies. Elke laatste vrijdag van de maand organiseren zij een netwerkborrel bij een van de leden óf horecagelegenheid. In november  is StartSmart HW te gast bij Bureau Mingle dat spraakmakende evenementen en belevingen verzorgt voor bedrijven. Zij organiseren ook activiteiten speciaal voor singles onder de naam Mingle the Single.

Aanmelden

Deze netwerkborrel is niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook zeker voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen en andere geïnteresseerden.
Inschrijven voor dit evenement kan gratis via de website www.startsmarthw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren