Lasergamen in Nieuw-Beijerland een groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Jongerencentrum The Hangout

Zaterdagavond hoefde de jeugd in Nieuw-Beijerland zich niet te vervelen, zij konden namelijk Lasergamen in de speeltuin. Jongerencentrum The Hangout had dit georganiseerd voor alle jeugd vanaf 8 jaar. Door het oplopende aantal aanmeldingen was de aanvang al met een half uur vervroegd naar 18:30 uur. In totaal hebben 85 jongeren deelgenomen aan deze leuke activiteit.

Vanaf 16:00 uur zijn de vrijwilligers van The Hangout de speeltuin gaan ombouwen. Naast het creëren van obstakels om achter te schuilen werd er verlichting en rookmachines geplaatst voor extra effecten. Voor de ingang van de speeltuin stond er een tent waar warme chocolademelk en lekkers te koop was. Ook stond er een tent met tafels waar de jeugd tussen de speelrondes door kon wachten. Dat er animo voor het Lasergamen zou zijn had de organisatie wel verwacht, maar dat er zoveel deelnemers zich zouden aanmelden stond zij ook van versteld. Een week voor het evenement plaatsvond waren er al 50 aanmeldingen, in de laatste week werd dat aantal bijna verdubbeld. Uiteindelijk hebben 85 jongeren (in de leeftijd van 8 tot 20 jaar) deelgenomen aan het Lasergamen.

Het was een heel gepuzzel maar uiteindelijk hebben de meeste deelnemers 3 of meer potjes kunnen spelen. Er hing een super gezellige sfeer zowel in als buiten de speeltuin. Ook door voorbijgangers werd dit opgemerkt en gepost op social media.Het is fijn om met een enthousiaste groep vrijwilligers weer zoiets moois neer te kunnen zetten voor de jeugd. Ook de betrokkenheid van de ouders wordt zeer gewaardeerd. Toen het evenement om 23:00 uur was afgelopen is er met flink wat vrijwilligers in korte tijd alles weer afgebroken en de materialen terug naar het jongerencentrum gebracht.

The Hangout wil in het speciaal Speeltuinvereniging Jeugdland bedanken voor hun gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de speeltuin.

Na deze succesvolle eerste editie van het Lasergamen zal dit in de toekomst zeker nogmaals worden georganiseerd.

Foto: Jongerencentrum The Hangout

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren