Bewoners Alerimus de Open Waard genieten van muzikale avond

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Het Shantykoor De Hoeksche Waard en Alerimus de Open Waard hebben een verhouding met elkaar. Het leuke is ze komen er beide openlijk voor uit. Dus niets stiekems, maar gewoon zo veel mogelijk genieten en samen leuke dingen doen. Afgelopen dinsdagavond was het weer zover. Paula van Wanrooy, koor en orkest draafden op om een spetterend optreden te verzorgen.

Het was deze keer een beetje speciaal. Geënt op de toekomst werd er die dag in opdracht van Alerimus de Open Waard een promotiefilm gemaakt. Die zal worden getoond aan potentiële cliënten om hen een kijkje te geven in het reilen en zeilen bij dit vriendelijke zorgcentrum in Oud-Beijerland. Het Shantykoor De Hoeksche Waard is trots dat men aan de promotiefilm mocht meewerken. Ze voelden zich die avond een beetje filmsterren.

De verzorging van de inwendige mens was ook deze keer bij Alerimus de Open Waard weer prima in orde. Ook voor koor en orkest. Het was een geweldige avond voor de ouderen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren