Roparun Radio Maraton Matties4Life : Een soort Glazen Huis, maar dan gezellig op z’n Hoeksche Waards!!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

De donkere dagen voor Kerst worden met de Matties4Life nog gezelliger, alweer voor de vierde keer op rij een Kerst Radio Marathon op 21, 22 en 23 december. De Matties gaan zich samen met de luisteraars en sponsoren inzetten voor verschillende goede doelen die het leven van zieke mensen met kanker hopelijk draaglijker maakt.Uitputting, emotie, voldoening én de overwinning. Dat is de Roparun! Deze erg gezellige actie, in samenwerking met de streekomroep Radio Hoeksche Waard, wordt naast de locale frequenties ook op internet radio en zelfs ook op internet TV uitgezonden. Dit alles vanuit de prachtige winkeletalage van van der Ham in het centrum van Oud Beijerland. Vorig jaar werd er maar liefst €13.500,00 opgehaald en werd er massaal geluisterd en gekeken. Luisteraars kunnen al vanaf 1 december via de website, maar ook tijdens de 3 marathondagen op allerlei ludieke manieren een plaat aanvragen.

Er wordt niet alleen gepresenteerd en plaatjes gedraaid in deze “studio”! Er zijn ook leuke, ludieke en mooie belevenissen in en om de winkel. In welke uitzending zie je dat nou? Je haar en of baard laten knippen of scheren door een Barber, een professionele hondenfotograaf die foto’s maakt van jou met je viervoeter of wellicht met je vriend(in) opa’s , oma’s, papa’s, mama’s in de vintage “Kerst Woonkamer”, een kunstschilder maakt en veilt zijn werk tijdens de uitzending, een popcornkar, live in de uitzending jouw karaoke kunsten laten horen, ieder uur een verloting, heul veul oliebollen , boodschappen pakketten , Oldtimers, een Kerstman, een levensechte Roparun-vogel, of organiseer bijvoorbeeld zelf een actie met je klas, school, werk, familie en kom jullie bijdrage live in de uitzending bekend maken.

Ondernemers ook opgelet!! Je kan jouw naam verbinden aan dit positieve spektakel door bijvoorbeeld door de Radio Matties op een leuke manier een radiospotje te laten maken en die tijdens de 3 dagen uit te laten zenden, hiervoor zijn diverse pakketten samengesteld.

Heb je zelf een mooi idee of actie die je wilt liëren aan deze gave actie samen?

Bellen kan met Norbert Ketting (06-55348639) of Fred Mastenbroek (06-15056119)  of mail naar: [email protected] , meer info op www.team125Matties4Life.nl

Het startschot van de  Kerst Radio Marathon wordt gegeven om 10:00 uur op Donderdag 21 december en wordt gegeven door de Ambassadeur van De Roparan, een zesvoudig Europees Kampioene.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren