Winst voor ‘s-Gravendeel op GHVV

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
's-Gravendeel - GHVV'13 - Luke Remijn - Foto PR

Het was min of meer een plichtmatige 2-0 winst van ’s-Gravendeel op GHVV’13. En eigenlijk kunnen we kort zijn over de eerste helft. Bij beide ploegen was het lastig om iemand te vinden die in hetzelfde kleur shirt speelde. Het was slordig en zodoende was de amusementswaarde niet van een hoog niveau. Beide doelmannen hoefden nauwelijks in actie te komen, achterballen nemen daargelaten. Maar in de vierenveertigste minuut veerden de bijna ingedutte toeschouwers op toen Luke Remijn namens ’s-Gravendeel een behoorlijke kans kreeg. Maar Remijn wist doelman Daan Vollaard niet te verrassen en schoot de bal in de achtervanger. Met een terechte 0-0 ging men richting de kleedkamers om te rusten.

De tweede helft was voor het aanwezige publiek wat aantrekkelijker. En de doelmannen werden aan het werk gezet. Jurre de Ronde hield knap zijn doel schoon nadat hij als winnaar uit de bus kwam in een één tegen één situatie met Santino Langendoen. Een minuut later na dit voorval,weer een enorme kans voor Luke Remijn. Na goed doorzetten van Levi Vugts liepen doelman Vollaard en een medespeler elkaar in de weg en kwam Remijn in balbezit. Zijn inzet werd van de lijn gehaald.

Kort hierna, was het Vugts zelf die ’s-Gravendeel op voorsprong kon brengen, maar had geen geluk.

Na een uur voetballen kwam ’s-Gravendeel dan misschien wel terecht op 1-0. Koen Colijn bereikte met een fijne precieze pass Dejan Bislimi, die voor ’s-Gravendeel wel trefzeker was.

Levi Vugts leek deze middag de pechvogel te zijn. Eerst hield doelman Vollaard hem van een score af toen Vugts alleen op hem afliep. Daarna ging de bal net naast de kruising toen Vugts met gevoel de bal over de muur liftte. In minuut zevenenzeventig wist Koen Colijn  Dejan Bislimi te bereiken die Levi Vugts in staat stelde om Vollaard te passeren. Maar de doelman redde knap.

’s-Gravendeel wist de voorsprong te vergroten. Hier was een strafschop voor nodig. Aan de rand van de linkerkant van het strafschopgebied werd Levi Vugts onderuit gekegeld. En het bleek binnen de beruchte zestien te zijn. Van grote afstand oordeelde arbiter Berkleef dat het onreglementair was, dus strafschop. Vugts ontfermde zich zelf over de strafschop en schoot de bal perfect binnen, 2-0

GHVV kreeg twee minuten voor het eindsignaal nog een kans op de aansluiter. Maar doelman De Ronde kon met de voet redden toen Andy Kruik middels een vrije trap de ballangs de muur mikte. Door deze winst wist ’s-Gravendeel de ongeslagen status te behouden.

Volgende week gaat de reis voor ’s-Gravendeel naar Abbenbroek. Aanvang op Sportpark Abbenbroek is 14.30 uur.

 

Opstelling ’s-Gravendeel:

Jurre de Ronde, Leon de Jong, Bryan Bos, Lorenzo v/d Heijden, Daan van Son, Koen Colijn, Job v/d Vorm, Luke Remijn ( 68ste Leonard van Maaren), Dejan Bislimi (76steTresor Shema), Levi Vugts, Dustin Zomerhuis (46ste Ryan Aarnoudse)

 

Opstelling GHVV ’13

Daan Vollaard, Andy Kruik, Marco Landman, Dennis Groenenboom, Edinho Fortes Varela (Marco de Wilde), Adisamat Orfane, Stijn v/d Berg, Rik de Vries (Rhafotsky Godoy), Santino Langendoen, Shenomaar Pers (Jelle Kuipers), Mees Brand

 

Arbiter: Glenn Berkleef uit Den Haag

 

Scoreverloop:

60ste1-0Dejan Bislimi

81ste2-0Levi Vugts (strafschop)

 

Gele kaart:

Rhafotsky Godoy (GHVV ’13)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren