Lokalen HW organiseert een bewonersavond in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Mark Vroegop Menno van Diest in Klaaswaal om flyers rond te brengen - Foto PR

Op 24 november zijn er door Lokalen Hoeksche Waard flyers rondgebracht in Klaaswaal. Deze flyers vormen een uitnodiging aan Klaaswalers om deel te nemen aan een inwonersbijeenkomst die plaatsvindt op 14 december in de Bongerd, met aanvang om 19:30.

De Lokalen Hoeksche Waard organiseren deze bijeenkomst met als doel om te luisteren naar de zorgen, suggesties en ideeën van de inwoners van Klaaswaal. Het is een uitgelezen kans om te vertellen aan dé lokale partij van de Hoeksche Waard wat er allemaal speelt in Klaaswaal. Tijdens deze bijeenkomst is wethouder Harry van Waveren aanwezig samen met raadsleden van Lokalen Hoeksche Waard. De gespreksthema’s voor de avond zijn: mobiliteit, openbare ruimte en levendigheid.

Raadslid Brandon Ridderhof vertelt over het belang van de inwonersbijeenkomst: “Ook buiten verkiezingstijd moeten we het gesprek aangaan met inwoners, dat is onze taak. De input van Klaaswalers kunnen we namelijk goed gebruiken in de gemeenteraad aandacht te vragen en oplossingen te realiseren voor Klaaswaal.”

Inwoners kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar het Facebook account van Lokalen Hoeksche Waard, of door een e-mail te sturen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren