Open dagen bij de Passiewaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Om een indruk te geven van de sfeer en wat er zoal bij ons gebeurt, organiseert De PassieWaard open dagen; deze keer op donderdag 30 november  en  vrijdag 1 december van 10.30 tot 16.00 uur.    De bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje komen kijken naar de mooie creaties die door onze gasten zijn gemaakt. U, uw familie en bekenden zijn van harte welkom.                            

Voor de bezoekers is er een rebus in De PassieWaard die U  in kunt leveren voor een kleine attentie in onze winkel/ontmoetingsruimte;  De PassieHoek. Misschien ziet u daar iets leuks voor u zelf, of wilt u een cadeau aan iemand schenken? Naast onze eigen gemaakte artikelen hebben wij ook leuke cadeaus van andere ondernemingen. Leuk voor Sinterklaas of de Kerstdagen.

Misschien ziet u daar iets leuks voor u zelf, of wilt u een cadeau aan iemand schenken? Naast onze eigen gemaakte artikelen hebben wij ook leuke cadeaus van andere ondernemingen. Leuk voor Sinterklaas of de Kerstdagen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren