Schrijf en produceer je eigen muziek!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Oud-Beijerland – In het Hoeksch MaakLokaal kan van alles gemaakt worden. Deze winter wordt het lokaal omgebouwd tot pop-up muziekstudio. Voor iedereen van jong tot oud die het leuk lijkt om eigen muziektekstente schrijven of beats en muziektracks te maken. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Samen of alleen kan gewerkt worden aan nieuwe muziek. Op de woensdagen 6 december en 20 december van 19 tot 21 uur in het Oude Raadhuis.

‘Muziek maken en schrijven is leuk, brengt ontspanning en is goed voor je eigen ontwikkeling’, zegt Renaldo Vroon van de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Als bibliotheek is het daarom een logische keuze om hier ruimte aan te geven’. Muziek maken stimuleert het brein, versterkt cognitieve vaardigheden en het schrijven van teksten is goed voor de taalontwikkeling.

Vanwege het succes van de vorige serie is gaan we weer van start in december. Per avond wordt er gekeken waar de groep aan wil werken. Dat kan van alles zijn: teksten schrijven, beats maken, melodieën schrijven, muziektheorie. De avonden zijn los te bezoeken, maar ook als reeks. Renaldo: ‘Wij hopen dat dit een startpunt is voor meer eigen werk uit de Hoeksche Waard.’

Data: 6 en 20 december van 19:00 tot 21:00 uur. We komen samen in het Hoeksch MaakLokaal, Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. De activiteit is gratis, maar graag wel vooraf aanmelden per mail via [email protected] of debhw.nl/agenda.

Het Hoeksch MaakLokaal is een plek waar digitale vaardigheden en andere skills worden ingezet en aangeleerd om te leren over ontwerp, programmeren en media. Hiervoor zijn verschillende workshops en apparaten beschikbaar. Het MaakLokaal is elke week open op woensdag, vrijdag en zaterdag. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website. Heb je ideeën, vragen of wil je komen? Stuur een mail naar [email protected] of stuur een berichtje op Instagram @bibliotheekhw


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren