82% van de Tickets WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s in de Koningshoeve zijn reeds verkocht. 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Zaterdag 9 december is het weer zover. In de mooiste evenementen locatie van de Hoeksche Waard, de Koningshoeve in Klaaswaal, brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Van Michael Jackson tot Avicii en van Katy Perry tot Paul Elstak, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de moderne lichtshow en het dikke geluid en gedraaid door de beste dj’s en onze vast MC. 

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Nu 82% van tickets al verkocht zijn raden we je aan deze zo snel mogelijk in huis te halen. Verzamel daarna al je vrienden en kom naar de Koningshoeve… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s!
Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. De locatie Koningshoeve is uit aan het groeien tot de gezelligste locatie van de Hoeksche Waard waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s perfect past. Centraal gelegen voor alle dorpen en direct aan N489 en 10 min vanaf de A29 biedt de Koningshoeve het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s! Er bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Tot zaterdag 9 december, zin in!
Tickets via www.wealllove.com

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren