Wintermarkt in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De koudere winterdagen worden dit jaar verwarmd door de betoverende gloed van onze jaarlijkse wintermarkt. Het is weer gelukt om samen met diverse vrijwilligers, verenigingen en ondernemers de Kerkstraat te transformeren tot een prachtige wintermarkt met circa 30 lokale ondernemers. Laat je betoveren door de magie van de fonkelende lichtjes terwijl je langs de kraampjes struint vol prachtige handgemaakte cadeaus, feestelijke lekkernijen en unieke decoraties. De markt zal gevuld zijn met de geur van lekkere hapjes en de klanken van sfeervolle achtergrondmuziek. PLUS Schalkoorden Esther’s Poffertjes zorgen voor een hapje en een drankje, er is een Winterse stormbaan en Brandweer Nieuw-Beijerland zal demo’s geven.

De wintermarkt kwam tot stand door Dorpsvereniging Filopopers in samenwerking met The Hangout – Jongerencentrum Nieuw-Beijerland, Speeltuinvereniging Jeugdland, PLUS Schalkoord en LIN Bloemen.

U bent van harte welkom!

  • Waar:               Kerkstraat, Nieuw-Beijerland
  • Wanneer:         zaterdag 9 december 2023
  • Vanaf:              16:00 uur tot 21:00 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren