Prachtige teamprestatie Korbatjo

Zaterdag 9 december stond de wedstrijd tegen Keep Fit ’71 uit Roosendaal op het programma. Deze ploeg draait bovenin mee, samen met DSO en Korbatjo. Vooraf een kans voor Korbatjo om deze concurrent op 4 punten te zetten.

De eerste 25 minuten verliepen stroef voor beide ploegen en stond een stand van 3-3 op het scorebord. Carlo en Aranka van Veen wisten te scoren. In de laatste vijf minuten werd de korf wel veelvuldig gevonden en wist Korbatjo door doelpunten van Alex de Reus, Luuk de Ruiter en Ruby Vermaas voor rust een gat van drie doelpunten te slaan, 8-5.

In de rust gaf Hoofdcoach Marcel lé Pair aan tevreden te zijn met het vertoonde spel. Er werd met en voor elkaar gewerkt. De opdracht voor de 2de helft was dan ook duidelijk, doorgaan met waar we mee bezig waren. Korbatjo wist meteen twee schoten en een vrije bal te maken via Alex de Reus, Luuk de Ruiter en Anne van Nes, maar scoorde Keep Fit ook gemakkelijk, zodat na 10 minuten de stand 12-8 was. Maar in het volgende kwartier volgde de ene mooie aanval na de andere en was er voor Keep Fit geen houden meer aan. Korbatjo liep uit naar 21-9, waarbij ook Chaim Reedijk en Iris Nienhuis scoorden. Korbatjo bleef doorgaan tot de laatste minuut waardoor de eindstand uitkwam op 23-11. In de laatste minuut trakteerde het publiek Korbatjo op een welverdiende staande ovatie. Zij had een mooie wedstrijd gezien waarin iedere speler minimaal twee keer wist te scoren, een geweldige teamprestatie.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Focus op het programma. De wedstrijd begint om 14.00 uur inZevenbergen. Het tweede team speelt uit tegen Twist in Vlaardingen. Beide teams hebben alle steun hard nodig dus komt allen de selectie van Korbatjo aanmoedigen en schreeuw ze naar een overwinning! #komlaatjehoren!

Doelpuntenmakers: Alex de Reus 6x, Luuk de Ruiter, Carlo van Veen en Anne van Nes 3x, Aranka van Veen, Iris Nienhuis, Chaim Reedijk en Ruby Vermaas 2x,