De Winter Wonder Wandeling, een nóg groter succes! 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto HW Actief

Hoeksche Waard Actief kijkt samen met samenwerkingspartners Wijckplein | Huiskamer van de Wijk, Rembrandt | Huiskamer van de Wijk en Kivido vol trots terug op een prachtige avond vol muziek, dans, gezelligheid en vooral saamhorigheid.  

Afgelopen vrijdag tussen 18.30-20.30u bracht de Winter Wonder Wandeling zo’n 1000 mensen bij elkaar op een route vol verrassingen en verwondering. Jong en oud met verlichte lampions, versierde kinderwagens en fonkelende rolstoelen liepen door de straten van Zuidwijk en Zoomwijck in Oud-Beijerland.

Op de route konden de wandelaars genieten van prachtige optredens van Studio on Stage, Dancing Wise,

AmuZing, Meijer Draaiorgels en Showkorps Juliana. Ze konden wakvissen met Hengelsportvereniging Hoeksche Waard, knutselen bij Roxy’s Activiteiten en Kivido, ballonfiguren maken met Schmink City, appelfrietjes eten van Natuurlijk bij de Boer én op de foto met de Kerstster van Lori Events. Het kinderzwerfboekstation op het Wijckplein bleek ook een succes!

Wij willen alle bovenstaande partijen, wandelaars en vrijwilligers bedanken die zich in hebben gezet om ook de mensen die minder te been zijn te kunnen laten genieten. Dit maakte de wandeling ontzettend bijzonder. Tot volgend jaar!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren