Dit jaar slaan “De Vuurwerkboerderij en “Stichting Droomhuis Hoeksche Waard” de handen ineen voor een mooie eindejaarsknaller met oliebollen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Dit jaar slaan “De Vuurwerkboerderij en “Stichting Droomhuis Hoeksche Waard” de handen ineen voor een mooie eindejaarsknaller.

De Vuurwerkboerderij verkoopt al jaren aan duizenden klanten prachtig vuurwerk. Stichting Droomhuis Hoeksche Waard komt bij hen in de boerderij heerlijke oliebollen, appelbeignets, worstenbroodjes en saucijzenstaven verkopen.  De afgelopen jaren kon bij het Droomhuis al dit lekkers besteld worden en dan werd het rondgebracht. Dit jaar kan er besteld worden en het kan opgehaald worden op vrijdag 29 december of zaterdag 30 december. De bestelling kan doorgegeven worden aan: [email protected] of [email protected]. Zo weet u zeker dat u wat lekkers heeft op oudjaarsdag!

Ook zijn er oliebollen, appelbeignets, worstenbroodjes en saucijzenstaven voor de losse verkoop. Hiervoor geldt: op=op.

Kom dus allemaal op vrijdag 29 december of zaterdag 30 december naar de Vuurwerkboerderij voor heerlijk oudejaarslekkers.

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard haalt met deze actie geld op voor het Droomhuis.  Dit wordt een fijne woonplek voor 10 jongeren uit de Hoeksche Waard. Zij hebben allemaal een verstandelijke beperking en sommigen een (licht) motorische beperking. Ze zijn tussen de 18 en 29 jaar en zijn allemaal opgegroeid in de Hoeksche Waard. Al jaren kennen de jongeren elkaar door school, sport en andere hobby’s die ze met elkaar delen. Het is goed om deze verbondenheid voort te kunnen zetten in een gezamenlijk wooninitiatief.

We streven ernaar om in 2025 een mooi thuis voor hen gerealiseerd te hebben in de Havenstraat in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren