Felicitaties voor diamanten echtpaar Baars-Snijders uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Elizabeth Heijblom (Heijblom Fotografie

Gisteren waren meneer H. Baars (84) en mevrouw L. Baars-Snijders (78) 60 jaar getrouwd. Wethouder Paul Boogaard feliciteerde ze ‘s middags namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid nam hij een mooi boeket bloemen mee.

Henk is geboren in Oud-Beijerland en Lia in Zwijndrecht. Ze leerden elkaar kennen op de dansvloer in Tivoli aan de Zinkweg in Oud-Beijerland. Henk werkte toen als internationaal chauffeur bij Joh Reedijk aan de Greup. Lia woonde daar enkele huizen vandaan. Ze fietste altijd langs Joh Reedijk, waar ze elkaar al regelmatig tegenkwamen.

Hun hele huwelijk hebben ze in Oud-Beijerland gewoond, eerst aan de Boterhof, daarna in de Schilderswijk. Het echtpaar heeft 3 kinderen: Anja (59), Nico (56) en Renée (49), 4 kleinkinderen: Christel, Mandy, Daan en Sanne en 2 achterkleinkinderen: Ian en Feline. Het 3e achterkleinkind wordt in januari verwacht.

Genieten van de mooie Hoeksche Waard

Beiden zijn ruim 20 jaar actief geweest bij de jeu de boules in Oud-Beijerland. Daar hebben ze ook veel vrijwilligerswerk gedaan. Helaas moesten ze daar door gezondheidsredenen mee stoppen. Zodra het droog weer is stappen ze graag op de fiets en leggen ze nog heel wat kilometers af. Dan genieten ze elke keer weer van de mooie Hoeksche Waard. Ze lezen allebei heel graag en heel veel spannende boeken met een voorkeur voor Scandinavische crimeseries. Die kijken ze ook graag op tv en op Netflix. Ze bezoeken met veel plezier het theater, met name cabaret zoals Jochem Myjer en Richard Groenendijk en muziekvoorstellingen met een grote voorkeur voor rock-’n-roll-avonden.

Henk en Lia zijn duidelijk over het geheim van een goed huwelijk: “Vertrouwen hebben in elkaar en elkaar de ruimte geven. Vooral veel leuke dingen blijven doen met elkaar, maar ook je eigen activiteiten en hobby’s koesteren.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren