Geslaagd optreden Shantykoor de Hoeksche Waard in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Plonia MB

Aan het begin van een jaar kijkt men vooruit. Aan het eind kijkt men terug. Het Shantykoor De Hoeksche Waard kijkt met heel veel plezier terug op dit jaar. Veel optredens, veel blije mensen. Maar het koor kijkt natuurlijk ook vooruit naar 2024. Er staan alweer behoorlijk wat optredens gepland. Maar eerst nog even op bezoek in Oud-Beijerland. Op vrijdag 22 december was dat het geval. Het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy trad op in het Atrium van het wooncomplex aan de Bachlaan in Oud-Beijerland.


Het was op uitnodiging van één van de koorleden die daar woont. Er werd bijna twee uur lang heerlijk gezongen en gemusiceerd. Want dat doen de koorleden en musici maar al te graag. Uit het uitgebreide repertoire kwamen veel bekende nummers, zoals ‘De klok van Arnemuiden’ en ‘West-Zuid-West van Ameland’ aan de beurt, maar ook nieuwe zoals ‘Mooi zijn alle vrouwen’, en ‘Home from the Sea’. Dus voor elk wat wils. Veel bewoners, buren, familieleden en vrienden hadden zich verzameld in het imposante Atrium. Het was een leuke sfeer met op zijn tijd heerlijke natjes en droogjes. Tja, dan is het niet zo moeilijk om samen te genieten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren