Zaterdag 3 februari ‘24 staat alweer de 3e Hoeksche Borrel op de planning!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zaterdag 3 februari ‘24 staat alweer de 3e Hoeksche Borrel op de planning!  Hét evenement in de Hoeksche Waard voor de 25 plussers. Je hebt echt iets gemist als je hier niet bij aanwezig bent geweest. Wij kijken enorm uit naar deze editie op een waanzinnig nieuwe locatie. De voorbereidingen voor deze avond zijn al volop in gang gezet om in Restaurant Binnenmaas een geweldige avond te realiseren.

Dit keer niet met 1 zaal maar Restaurant Binnenmaas heeft maar liefst 2 zalen waardoor wij een nog meer kunnen laten zien waar de Hoeksche Borrel voor staat. De bar tussen de 2 Area’s zal de gasten voorzien van de lekkerste drankjes en fijne finger foods! De gehele sfeer op deze locatie zal de Hoeksche Borrel naar een compleet nieuw hoogtepunt brengen.

De gehele line-up is al bekend! Laat je in Area 1 meeslepen door de beats van Soulemi (Maroy & Santos), DJ Laurenzo, Steve Riddm, Creeps, Divine & Sophisticated Live terwijl in Area 2 de Let’s Groove Band, DJ Rutger & DJ Patriz met hun tracks de ruimte zullen vullen.

 

Zorg dat je erbij bent en koop nu je tickets via link:

https://eventix.shop/qqq9grm5

Evenement:

https://fb.me/e/abnnVaZSQ

De Hoeksche Borrel is te volgen via:

Facebook: https://www.facebook.com/Hoekscheborrel

Instagram: https://www.instagram.com/hoekscheborrel/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren